ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Громадське слухання по ТзОВ „Екоторф”

31 липня 2018 року Департаментом екології та природних ресурсів Рівненської обласної державної адміністрації організовано та проведено  громадське слухання, передбачене процедурою оцінки впливу на довкілля,  на якому обговорювалась планована діяльність Товариства з обмеженою відповідальністю „Екоторф” з промислового видобутку торфу в родовищі „Пісково” Костопільського району Рівненської області.

Товариством з обмеженою відповідальністю „Екоторф”, у відповідності до законодавства, розпочато процедуру з оцінки впливу на довкілля з подачі до Єдиного Реєстру оцінки впливу на довкілля Повідомлення про плановану діяльність 24 травня 2018 року. Повідомлення про плановану діяльність опубліковано в друкованих засобах масової інформації „Вільне слово” та „Новини Костопільщини”.

З 23 червня 2018 року розміщено Звіт, який безпосередньо містить опис планованої діяльності. Даний документ для інформування громадськості розміщений в Пісківській сільській раді, Департаменті екології та природних ресурсів Рівненської обласної державної адміністрації та безпосередньо на  підприємстві. Термін громадського обговорення звіту закінчується 1 серпня 2018 року.

Протягом 25 робочих днів з дня завершення громадського обговорення, суб’єкту господарювання буде наданий Висновок з оцінки впливу на довкілля. Даний висновок є обов’язків до виконання і враховується при прийнятті рішення про провадження планованої діяльності  та може бути підставою для відмови у видачі рішення.

Участь у громадському слуханні прийняли жителі с. Пісків, представники відділу оцінки впливу на навколишнє середовище та дозвільної діяльності Департаменту екології та природних ресурсів Рівненської обласної державної адміністрації,  Пісківської сільської ради та замовника. Усім учасникам громадських слухань надані рівні умови для висловлення своєї думки, подання пропозицій і зауважень, що стосуються планової діяльносіті ТзОВ "Екоторф".

 

 

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.