ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Конкурс проектів проектів модернізації водопостачання та водовідведення

 
Конкурс з технічного аналізу та обґрунтування підготовки ТЕО, з метою залучення пільгового кредитування та грантового фінансування проектів модернізації водопостачання та водовідведення 
Фонд «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу» проводить відбір громад,  які  потребують  допомоги  в  розробці  проектної  аналітики  та  кредитної,  або грантової заявки 
Дедлайн – 25 березня 2019 року 
Громадська  організація  Фонд  «Регіональний  центр  економічних  досліджень  та  підтримки  бізнесу»,  в рамках проекту «Організація співпраці малих міст України,  громадянського суспільства та експертного середовища  у  питаннях  енергобезпеки»,  оголошує  Конкурс  з  технічного  аналізу  та  обґрунтування підготовки  ТЕО,  з  метою  залучення  пільгового  кредитування  та  грантового  фінансування  проектів модернізації водопостачання та водовідведення серед малих та середніх громад України з чисельністю населення не більше 100 тис. мешканців. 
Хто може взяти участь: Органи місцевого самоврядування: міські ради та міські об’єднані територіальні громади України, які приєдналися до проекту «Організація співпраці малих міст України, громадянського суспільства та експертного середовища у питаннях енергобезпеки». 
Мета конкурсу: Відбір 7-ми муніципалітетів, які мають плани до реалізації інфраструктурних проектів з модернізації  водопостачання  та  водовідведення  в  своїх  громадах  та  проведення  за  рахунок  проекту «Організація  співпраці  малих міст  України,  громадянського  суспільства  та  експертного  середовища  у питаннях енергобезпеки», експертної аналітики та підготовки заявки на фінансування. 
Вимоги до учасників конкурсу: Місто або ОТГ з фактичною кількістю населення не більше 100 тис. жителів (за результатами останнього перепису населення), яке приєдналося, або планує приєднатися до Меморандуму про співпрацю в інноваційній та науково-виробничій сфері. Можливість надання інформації для проведення інвестиційних розрахунків в межах концепції залучення нових технологій, ефективного та ощадливого  використання  водних  та  енергетичних  ресурсів,  надання  якісних  послуг,  підвищення енергетичної безпеки, захисту довкілля, забезпечення сталого розвитку громад. 
Кінцевий термін подачі заявок: 25 березня 2019 року, 16  год. 00 хв. Пріоритети будуть надаватися учасникам, які мають готовність до просування партнерських проектів сталого розвитку в галузі: 
•  енергобезпеки та диверсифікації джерел енергії, зменшення витрат енергоносіїв; 
•  збереження довкілля, благоустрою територій; 
•  енергозбереження на об’єктах комунальної власності; 
•  модернізації  технологій  у  житлово-комунального  секторі  та  використання  альтернативних  джерел енергії; 
•  організації партнерства «громада-бізнес-влада»; 
•  стратегічного планування, комплексної оцінки середовища, адаптації та пом’якшення наслідків зміни клімату; 
•  відновлення енергії та виробництва енергії з відходів; 
•  впровадження комплексних заходів скорочення витрат. 
Роботи по розробці проектної аналітики та кредитна, або грантова, заявки будуть підготовані експертами 
–  учасниками  проекту  «Організація  співпраці  малих  міст  України,  громадянського  суспільства  та експертного середовища у питаннях енергобезпеки». 
Умови участі: 
Учасник конкурсу надає заповнену аплікаційну форму (формат Word) та її сканкопію з підписом Голови громади і печаткою (формат PDF). 
 
Всі матеріали надсилати на е-пошту громадської організації: lubnyfound@gmail.com 
У темі листа вказати: konkurs_water_назва громади 
Тел. для довідок: 095 3172447; 098 2903636 Руслан Щербаков
 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.