ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Підсумки проведення Дня довкілля 2019

 За період проведення Дня довкілля в рамках Всеукраїнської акції „За чисте довкілля” органами місцевого самоврядування та виконавчої влади організовано та забезпечено проведення дня благоустрою територій населених пунктів області.

20 квітня 2019 року під час проведення Дня довкілля - впорядковано та приведено до належного естетичного та санітарного стану 869,38 га при будинкових територій, 239,519 тис. м2 газонів та квітників, встановлено 9 нових та відремонтовано 311 існуючих дитячих майданчиків, ліквідовано 359 несанкціонованих сміттєзвалищ, вивезено 3046,11 м3 побутових відходів, зібраних на цих сміттєзвалищах, висаджено 9,715 тисяч саджанців дерев та 5,775 тисяч саджанців кущів.

Загальна кількість населених пунктів, що прийняли участь у суботнику 1026, в тому числі 11 міст. До участі в заходах з проведення Дня довкілля територій населених пунктів області були задіяні 2670 колективів, підприємств, організацій, установ незалежно від форми власності, громадськість. Загалом в дні благоустрою взяло участь 76464 осіб.

Рівненській держтелерадіо компанії, редакторам обласних та районних засобів масової інформації надано прес – анонси та статті щодо проведення даної акції. У місцевих друкованих та електронних засобах масової інформації оприлюднено низку інформаційних повідомлень щодо проведення акції „День довкілля” та заборони спалювання рослинних рештків в результатів проведення заходів з благоустрою. Окрім того, Рівненською обласною державною телерадіокомпанією широко висвітлено хід підготовки та прове­дення в області щорічних Всеукраїнських акцій „День довкілля”, „За чисте довкілля”.

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.