ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

1 лютого 2012 року

Державне управління охорони навколишнього природного середовища в Рівненській області пропонує взяти участь у семінарі – тренінгу „Стандарт „Зелений офіс” – основні принципи та вимоги до оцінки відповідності організацій”, який відбудеться 21 лютого 2012 року м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33, Торгово – промислова палата України.
Програма семінару – тренінгу передбачає:
- ознайомлення слухачів з основними вимогами стандарту «Зелений офіс»;
- надання методичних рекомендацій та розгляд кращих практик
упровадження основних принципів концепції «Зелений офіс» спрямованих на економію енергетичних та водних ресурсів, раціональне управління матеріальними ресурсами, управління відходами тощо;
- вивчення особливостей сертифікації на відповідність стандарту «Зелений офіс» та використання результатів сертифікації в публічних звітах i PR.
За результатами семінару –тренінгу учасники отримують на ознайомлення стандарт «Зелений офіс» i добірку методичних та довідкових матеріалів щодо ефективного управління ресурсами, поліпшення екологічних аспектів діяльності бюджетних установ та комунальних підприємств.
Термін подачі заявки для реєстрації до 15 лютого 2012 року. За додатковою інформацією звертайтесь до представників Оргкомкету:
Квас Тамари Володимирівни 066 303 61 60, e-mail: kvas-t@yandex.ru; Богдан Ольги Дмитрівни 063 432 63 36;
Яреськовської Інни Іванівни 093 457 02 03.
 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.