ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Семінар з упровадження ефективних та раціональних закупівель в державному секторі економіки

       24 квітня 2013 року запрошуємо представників від органів державної влади, установ та підприємств розпорядників бюджетних коштів відвідати в рамках програми Міжнародного форуму "Довкілля для України" сеімнар з упровадження ефективних та раціональних закупівель в державному секторі економіки, які грунтуються на оцінці повної вартості предмету закупівлі з врахуванням заходів спрямованих на захист довкілля, тобто "зелених державних закупівель".
      Місце проведення: конферен - зал № 3 Міжнародного виставкового центру, розташованого за адресою: м.Київ, Броварській проспект, 15.
      Умови участі: безкоштовно, за умов попередньої реєстрації до 15 квітня 2013 року.
      Програма семінару передбачає доповіді провідних українських та європейських експертів та роз'яснення щодо врахування заходів, спрямованих на захист довкілля у проведенніі процедур закупівель, у т.ч. за державні кошти, згідно чинного законодавства (визначення предмету закупівель, підготовка тендерної документації та оцінювання тендерної пропозиції).
    Усі слухачі семінару отримують Сертифікати учасників, а також унікальні інформаційні, методичні та презентаційні матеріали.
  Зареєструватися можна до 15 квітня 2013 року, звернувшись до представників організаторів заходу: Тамари Квас (044)332-84-09 або (066)303-61-60 та Ганни Мазур (098) 129-46-65
 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.