ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Заміни лампи -зміни світ!

 Збережи життя планети!!!

Утилізуй правильно лампи, що містять ртуть!

 

Заміни лампи – зміни світ!

 

Проект ПРООН «Трансформація ринку в напрямку енергоефективного освітлення в Україні» проведе акцію з інформування населення  щодо переваг енергоефективних ламп, їх роль у скорочені викидів вуглекислого газу та покаже шляхи збереження навколишнього середовища шляхом демонстраційної акції з утилізації ламп, що містять руть.

 

 Тільки 24, 25 та 26 квітня 2015 року мешканці міста Рівне матимуть можливість безкоштовно здати на утилізацію відпрацьовані люмінесцентні (ртутьвмісні) лампи.

Збирання ламп буде здійснюватися у магазинах мережі «Епіцентр» з 12.00 до 17.00 за такою адресою: м. Рівне – вул. Макарова, 17.


Акція дійсна тільки для фізичних осіб!

Кожен, хто принесе перегорілу люмінесцентну лампу в зазначені гіпермаркети, отримає купон на знижку у 8 грн. при покупці нової енергоефективної лампи.

 

Задачі акції:

·    Продемонструвати для муніципалітетів, екологів, працівників Міністерств, громадських організацій можливі шляхи з організації  системи утилізації відпрацьованих ртутьвмісних ламп за допомогою маркетингових підходів

·      Висвітлити важливість та необхідність впровадження та удосконалення на законодавчому рівні системи утилізації відпрацьованих ртутьвмісних ламп

·   Показати переваги енергоефективних ламп у порівнянні з лампами розжарювання з метою підвищення рівня поінформованості населення та попиту на них

·       Розповісти громадянам України про необхідність утилізації ламп, що містять ртуть

·     Простимулювати споживачів принести відпрацьовані лампи, що містять ртуть, для подальшої їх утилізації

 Організатори: Проект «Трансформації ринку в напрямку енергоефективного освітлення в Україні» Програми розвитку ООН в Україні та Всеукраїнської екологічної Ліги.

Партнер: Мережа будівельно-господарських гіпермаркетів «Епіцентр К»

Проект один з небагатьох спрямований на вирішення ключової проблеми скорочення викидів парникових газів Україні. За допомогою трансформації ринку в напрямку енергоефективних технологій освітлення і поступового припинення використання неефективних, застарілих джерел освітлення в житлових та громадських будинках. Одним з основних завдань проекту є створення та впровадження системи утилізації джерел світла, що містять ртуть.

 

 Деталі акції та інша довідкова інформація на сайті lampochki.org.ua та за телефоном 460-270

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.