ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Робоча нарада зі створення національного природного парку "Нобельський"

15 грудня 2015 року у Мінприроди України м. Київ відбулась робоча нарада з питань створення національного природного парку "Нобельський" у Зарічненському районі Рівненської області.

Представники Мінприроди, Держлісагенства, департаменту екології та природних ресурсів Рівненської облдержадміністрації, Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства, природоохоронних установ - Рівненського природного заповідника, НПП "Прип'ять-Стохід", провідні науковці Інституту екології карпат та представники громадських організацій обговорювали ряд важливих та проблемних питань щодо створення національного природного парку "Нобельський". Зокрема, щодо площ та меж території запроектованого парку, заходів для завершення підготовки матеріалів проекту створення парку, а також висловлено стурбованість щодо існуючої загрози нелегального видобутку бурштину на території проектованого парку.

 За результатами наради буде відновлено функціонування робочої групи щодо створення проектованого парку, розширено її склад, проведено нараду щодо включення особливо цінних у природоохоронному та рекреаціймому значенні ділянок до складу парку, завершено підготовку матеріалів проекту створення національного природного парку "Нобельський" у найкоротші терміни тощо. 

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.