ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Міжнародний екологічний форум "Довкілля для України"

26-28 квітня 2016 року  в Міжнародному виставковому центрі (м.Київ, Броварський проспект, 15)  відбудеться  черговий Міжнародний екологічний форум «Довкілля для України».
          Організатори: Міністерство екології та природних ресурсів України, Український центр міжнародних виставок, конференцій та форумів. Співорганізатор: Всеукраїнська екологічна громадська організація "МАМА-86".
           В рамках Форуму планується обговорення шляхів вирішення конкретних питань еко-контролю великих промислових підприємств, продовження діалогу "бізнес-влада-суспільство" з питань закупівель та впровадження сучасного обладнання, яке дозволяє значно зменшити викиди у навколишнє середовище на підприємствах, обговорення та обмін досвідом з питання екології великих міст, а також багато інших питань, що стосуються захисту довкілля. На Форумі буде відбуватись прямий діалог учасників з представниками Міністерства екології та природних ресурсів, а також посадовими особами з інших Мністерств та відомств.  
           Складовою частиною Форуму є IX Міжнародна виставка "Довкілля 2016" Основні розділи експозиції: екологічна політика та менеджмент; екологічні технології та моніторинг; управління відходами, їх утилізація та переробка; охорона атмосферного повітря; альтернативна енергетика та біопаливо; органічне землеробство та екологічно чисті продукти; водні ресурси; ліси та лісокористування; екологічно чисте житло – чисте місто України; здоров`я, рекреація і туризм; екологічна освіта та наука; ядерна та радіаційна безпека; військова екологія.
           Щорічне проведення Міжнародного екологічного форуму "Довкілля для України", як показала практика, сприяє захисту і відтворенню довкілля, забезпеченню техногенно-екологічної безпеки, створенню ефективних систем гармонізації життєдіяльності суспільства у навколишньому природному середовищі.
           Родзинкою цьогорічного Форуму є широка програма Європейської партії Зелених з участю провідних міжнародних інвестиційних екологічних фондів, та презентація грандів на реалізацію природоохоронних програм та проектів.
           Запрошуємо усіх зацікавлених осіб долучитися до участі у Міжнародному екологічному форумі "Довкілля для України". Більш детальну інформацію щодо Форуму можна отримати за посиланнями www.довкілля.укр, www.menr.gov.ua

 

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.