ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Увага! Пожежонебезпечний період!

Шановні краяни!

Найменша необережність при поводженні із відкритим вогнем у лісі за умов сонячної, спекотної погоди може спровокувати масштабну лісову пожежу, а неконтрольоване випалювання трави або побутових відходів поблизу торфополів – затяжне, багатоденне горіння торфу.
Лісові пожежі охоплюють величезні території. Висока швидкість розповсюдження вогню, віддаленість пожежних водойм та відсутність під’їзних шляхів створюють серйозніперешкоди для роботи вогнеборців.
Виникнення масштабної лісової пожежі може спровокувати як необачно кинутий у сухе листя чи хвою недопалок, так і не загашене багаття. Навіть звичайний уламок пляшкового скла здатен сфокусувати сонячний промінь та призвести до займання!
Державне управління охорони навколишнього природного середовища в Рівненській області звертається до мешканців Рівненщини бути вкрай обережними у поводженні із вогнем, а в даний пожежонебезпечний період взагалі відмовитись відвідувати лісові маси та торфополя. Навчайте також дітей дбайливому ставленню до навколишнього середовища!
Якщо Ви сталисвідком лісової пожежі – негайно повідомте про це лісову охорону або ж підрозділи МНС України за телефоном «101». При можливості спробуйте ліквідувати займання самотужки за допомогою землі, піска та інших підручних засобів.

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.