ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Практика екологічної роботи на Рівненщині

19 жовтня 2011 року у м. Рівне за участю спеціалістів держуправління ОНПС в Рівненській області в Рівненському державному центрі науки, інновацій та інформатизації відбувся семінар для представників сільських та селищних рад на тему: «Порядок провадження природоохоронної діяльності органами місцевого самоврядування ».
Не зважаючи на те, що Рівненщина відноситься до регіонів з незначним рівнем зростання промисловості, місцеві екологічні проблеми набувають гостроти: збільшення несанкціонованих сміттєзвалищ, наявність безхазяйних складів непридатних хімічних засобів захисту рослин, не винесення в натуру меж природно – заповідних об’єктів тощо.
Тому, семінар проведено з метою допомогти органам місцевого самоврядування налагодити співпрацю з держуправлінням, ознайомити їх з вимогами законодавства щодо провадження природоохоронної діяльності, поглибити рівень знань з екологічної тематики та впровадження основ сталого розвитку.
На семінарі слухачів поінформовано з актуальних екологічних питань, зокрема, щодо формування місцевих фондів ОНПС, отримання документів дозвільного характеру в сфері поводження з відходами, викидів в атмосферне повітря, на спеціальне водокористування, видалення дерев, кущів в населених пунктах, створення об’єктів природно – заповідного фонду.
Даний семінар є прикладом співпраці державних органів з органами місцевого самоврядування і буде, в подальшому, впроваджуватись в практику природоохоронної роботи.

IMG_5236.jpg     IMG_5237.jpg

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.