ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Засідання науково-технічної ради Національного природного парку „Дер­мансь­ко-Острозький

18 жовтня 2013 року у м. Острозі в Національному природному парку «Дермансько-Острозький» відбулась науково-технічна рада з питань розгляду Проекту організації території  Парку, охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів і об'єктів.

Авторський колектив «Науково-виробничого комплексу «Курс» презентували проект організації. Згідно головних завдань діяльності Парку, проектом передбачені заходи: збереження, відтворення, охорона та захист природних комплексів і об'єктів, проведення наукових досліджень і спостережень за станом природного середовища, а також проведення екологічної освітньо-виховної роботи, рекреаційної та адміністративно-господарської діяльності Парку.

В ході обговорення надавались пропозиції, вносилися зміни та доповнення. Проект зі змінами та доповненнями був винесений на голосування та затверджений одноголосно.

Крім того, членами науково-технічної ради обговорено результати досліджень природних комплексів та еколого-освітніх заходів парку в 2013 р., та погоджено плани засідань науково-технічної ради і науково-технічних заходів на виконання теми „Літопис природи", еколого-освітні і рекреаційні заходи на 2014 р.

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.