ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Семінари в Києві

У зв’язку з набуттям чинності та вступом в дію цілої низки нових законодавчих та нормативних документів, Український Центр перепідготовки та навчання проводить:

21– 22 лютого 2017 року для проектних організацій та підприємств металургійної, хімічної, нафтохімічної, газової, машинобудівної, будівельної, легкої, деревообробної, харчової та сільськогосподарської промисловості, підприємств енергокомплексу, транспорту, зв’язку та комунального господарства України інформаційно-методичний семінар на тему:  "НОВЕ У ДОЗВІЛЬНІЙ СИСТЕМІ ТА МЕХАНІЗМАХ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРІ ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА В УКРАЇНІ. ЗМІНИ У МЕТРОЛОГІЧНОМУ ТА МЕТОДОЛОГІЧНОМУ ЗАБЕЗПЕЧЕННІ ДІЯЛЬНОСТІ ВИМІРЮВАЛЬНИХ ЛАБОРАТОРІЙ. ПІДСУМКИ 2016 РОКУ". 

 

Програма семінару

Анкета для участі у семінарі

 

23 – 24 лютого 2017 року для проектних організацій та підприємств металургійної, хімічної, нафтохімічної, газової, машинобудівної, будівельної, легкої, деревообробної, харчової та сільськогосподарської промисловості, підприємств енергокомплексу, транспорту, 
зв’язку та комунального господарства України семінар на тему: "НОВЕ У ЗАКОНОДАВЧО-НОРМАТИВНІЙ БАЗІ БУДІВЕЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ. ПІДСУМКИ 2016 РОКУ"

 

Програма семінару

Анкета для участі у семінарі

 

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.