ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

До відома підприємств області

З 2 по 5 квітня 2019 року на території Міжнародного виставкового центру, за адресою: м. Київ, Броварський проспект, 15 (ст. метро "Лівобережна", павільйон 3, вхід 3-А) відбудеться комплексний виставковий захід, який поєднує виставки:

XI Міжнародну спеціалізовану виставку "КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЯРМАРОК" (машинобудування, металургія, литво, металообробка, інструмент, технології обробки поверхні, засоби промислової автоматизації та інше);

XI Міжнародну спеціалізовану виставку "РlastExproUA" (технології і обладнання для виробництва і переробки пластмас і каучуку);

Міжнародну спеціалізовану виставку "Лак&Фарба Expro UA" (лакофарбові покриття та матеріали, сировина, обладнання та технології для їх виробництва, обробка поверхні, тара і упаковка):

III Міжнародну спеціалізовану виставку "Addit Expro 3D" (технології, обладнання і матеріали для адитивного виробництва і 3D друку).

Захід є важливою подією, з якої починається виставковий сезон власних промислових виставок Міжнародного виставкового центру.

Головна мета виставкових проектів - демонстрація найкращих досягнень науки, техніки і технологій, необхідних для інноваційного розвитку економіки України.

Доповненням виставкової експозиції стане актуальна для представлених галузей ділова програма (конференції, семінари, презентації), яка спрямована на підвищення конкурентоспроможності продукції та задоволення потреб споживачів.

Запрошуємо Вас відвідати виставки та ознайомитися з експозиціями і взяти участь у насиченій діловій програмі. Просимо дати доручення щодо відрядження співробітників Департаменту, а також щодо розповсюдження інформації про цей великомасштабний професійний захід серед підприємств та організацій Вашої області з метою його відвідування.

З інформацією щодо складу учасників та заходів ділової програми можна ознайомитися на офіційному веб-сайті: www.іес-ехро.соm.ua. Вхід на виставки безкоштовний.

Додаткову інформацію можна отримати в Міжнародному виставковому центрі за адресою: 02002, м. Київ, Броварський пр-т, 15, тел./факс (044) 201-11-65, 201-11-56, е-mail: рlаst@іес-ехро.соm.uа.

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.