ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

До відома органів місцевого самоврядування

У зв’язку з виникненням і поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) на території України ТОВ «УКРРЕСУРСИ-2011» надає послуги з екологічного менеджменту з метою недопущення потрапляння потенційно заражених відходів на стихійні сміттєзвалища та консультації щодо безпечного поводження з небезпечними відходами.

ТОВ «УКРРЕСУРСИ-2011» - ліцензована компанія, що спеціалізується на поводженні з небезпечними відходами та дезінфекції приміщень. Додатково впроваджені «Система екологічного менеджменту 130 14001:2015», «Система управління якістю 180 9001:2015».

У ряді європейських країн вже вносяться корективи до правил поводження з відходами в т ч. медичними в період надзвичайної ситуації пов’язаної COVID-19. Зміни поширюються в першу чергу на поводження з муніципальними відходами.

Італія, де кількість заражених вірусом COVID-19, за даними Всесвітньої організації охорони здоровя (ВООЗ) є найбільша, побутові відходи (сміття) населення раніше визнані безпечними, автоматично набувають статусу медичних, а значить потенційно небезпечних, що потребують негайної кваліфікованої утилізації.

ТОВ «УКРРЕСУРСИ -2011» готове направити усі потужності свого підприємства на припинення розповсюдження COVID-19. Крім того ТОВ «УКРРЕСУРСИ-2011» має матеріально технічну базу, кваліфікований персонал, засоби індивідуального захисту, ліцензію, дозволи, та досвід роботи по всій території України.

          Більш детальну інформацію можна отримати на сайті ТОВ «УКРРЕСУРСИ-2011»  - ukreko.com.ua, або зателефонувавши за номером +380 676427446 - Рівненський регіональний представник ТОВ «УКРРЕСУРСИ-2011» Гудим Михайло Анатолійович.
 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.