ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Міжнародний фотоконкурс «Вікі любить Землю 2014»

   Міжнародний фотоконкурс«Вікі любить Землю 2014» офіційно відкрито!

Любите природу і маєте безліч світлин із зображенням природних красот нашої країни? Надсилайте їх на конкурс та вигравайте!

Першого травня 2014 року, офіційно відкрито прийом робіт на участь у одному з найбільших фотоконкурсів природних пам'яток - «Вікі любить Землю». Протягом місяця (до 31 травня 2014 року) ви маєте можливість надіслати зображення природи України чи іншої країни, яка бере участь у конкурсі, на Вікісховище та виграти цінні подарунки. Призовий фонд конкурсу складає $3000.

Звертаємо Вашу увагу, що Рівненський природний заповідник є офіційним партнером конкурсу, відтак автор найкращої фотографії об'єкту природно-заповідного фонду Рівненської області отримає спеціальний подарунок від дирекції заповідника.

Щоб взяти участь потрібно: знайти об'єкт природоохоронної сфери (зі списку на сайті проекту), обрати фото із цим об'єктом з власного архіву чи зробити нове і надіслати на розгляд журі.

У червні професійне журі обере 10 кращих робіт, які візьмуть участь у міжнародному етапі конкурсу.

Конкурс проводиться під медіа-патронатом «Фокус.uа». Щотижня на сторінках «Фокус» у соціальних мережах буде проводитися голосування серед читачів журналу та обрано фото тижня, а у червні - фото місяця, автор якого отримає подарунки від «Фокус.ua».

Додаткову інформацію шукайте на сайті Проекту: http://wle.org.ua/, Рівненського природного заповідника: http://rpz.org.ua/, а також у соціальних мережах Facebook, Instagram (wikilovesearth) чи Вконтакте.

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.