ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Засідання науково-технічної ради НПП "Дермансько-Острозький"

17.12.2014 в м. Острог (вул. Мануїльського,31, в приміщенні Острозької центральної районної бібліотеки) відбулось засідання науково-технічної ради Національного природного парку (НПП) „Дермансько-Острозький".

 На засідання були присутні члени науково-технічної ради - представник Мінприроди України, наукові співробітники НПП „Дермансько-Острозький", представники департаменту екології та природних ресурсів, районних відділів осві­ти, культури і туризму Здолбунівської та Острозької райдержадміні­страцій, науково-дослідних установ: науковий куратор парку з інсти­ту­ту екології Карпат, НУВГП, Рівненського природного заповідника, іс­торико-культурного музею-заповідника „Острог" Острозької академії. Всього 20 осіб

В ході засідання розлядались питання щодо організації території НПП „Дермансько-Острозький", стану передачі земель від інших землекористувачів, результати досліджень природних комплексів та проведених еколого-освітніх заходів у 2014 році; погодження планів засідань науково-технічної ради та науково-технічних заходів на виконання теми „Літопис природи", обговорено та погоджено ліміти природокористування на наукову, еколого-освітню і рекреаційну діяльність на 2015 р.

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.