ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Еколого - просвітницька акція „Міжнародна ніч кажанів”

Інформуємо, що відповідно до повідомлення Секретаріату Угоди про збереження європейських популяцій кажанів (EUROBATS) у кінці серпня 2018 року у багатьох країнах Європи планується проведення еколого-просвітницької акції „Міжнародна ніч кажанів” (European Bat Night), яка організується щорічно.

Метою заходу є привернення уваги громадськості до необхідності збереження рукокрилих. До Червоної книги України внесено 26 видів кажанів, вони також охороняються відповідними міжнародними договорами, Стороною яких є Україна.

На підтримку заходу пропонуються безкоштовні матеріали у вигляді постерів формату А2 та АЗ, які можна замовити у Секретаріаті EUROBATS, скориставшись онлайновою формою замовлення, яка розташована за посиланням:

http://www.eurobats.org/international_bat_night/international_bat_night_event_registration

Прохання у якості адреси не вказувати поштові скриньки, оскільки надсилати поштові відправлення на них Секретаріат не матиме можливості.

З урахуванням важливості збереження видів, занесених до Червоної книги України, рекомендуємо опрацювати питання проведення відповідних заходів у вашій установі та, у разі потреби, замовити матеріали, що пропонуються, у Секретаріаті EUROBATS.

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.