ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

До відома підприємств та органів місцевого самоврядування області

Товариство з обмеженою відповідальністю «Меледом Трейдерс» пропонує до Вашої уваги інноваційні рішення для переробки відходів, запровадження яких дозволить значно зменшити обсяг відходів, що потрапляють на сміттєсховища та під впливом зовнішніх факторів здійснюють викиди шкідливих речовин та газів в атмосферу, забруднюючи повітря:

1. Промислове обладнання для переробки харчових відходів обсягом від 30 кг (30 кг, 100 кг, 300 кг, 500 кг, 1000 кг) - обладнання, яке за 6-21 годину (в залежності від консистенції відходів та об'єму) переробляє харчові відходи в органічне добриво та/або біо-паливо. Ефективно використовується в освітніх закладах, закладах громадського харчування (НоRеСа), котеджних містечках, клубних житлових комплексах та невеликих комплексах з переробки харчових відходів в США, Канаді, країнах Європи.

Ознайомитися з відео-презентацією роботи обладнання можна на сайті компанії «Меледом Трейдерс» www.nowasteukraine.com в розділі «Промислове обладнання для переробки харчових відходів»

2. Автомат з прийому та переробки ПЕТ та пластикових пляшок - автомат, призначений як для вуличного використання, так і в приміщенні, який успішно застосовується в аеропортах та інших місцях підвищеного трафіку в світі. За бажанням замовника автомат може укомплектовуватися додатковими блоками.

Отримана стружка використовується як вторинна сировина в хімічному виробництві, а сам автомат, крім свого першочергового призначення, як рекламна площа.

Компанія «Меледом Трейдерс» успішно запустила даний проект в Індії. Ознайомитися з відео-презентацією роботи обладнання можна на сайті компанії «Меледом Трейдерс» www.nowasteukraine.com в розділі «Автомат для прийому та переробки пластикової тари»

3. Побутовий пристрій для переробки харчових відходів вирішує проблему вивозу харчових відходів з приватних будинків, а також виробляє добриво, яке не проходило етап хімічної обробки, містить поживні речовини та мінерали.

 

Ознайомитися з відео-презентацією роботи обладнання можна на сайті компанії «Меледом Трейдерс» www.nowasteukraine.com в розділі «Побутові утилізатори харчових відходів»

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.