ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Всесвітній день водно-болотних угідь

Міністерство екології та природних ресурсів, як орган державної влади, відповідальний за впровадження Конвенції про водно-болотні угіддя, що мають міжнародне значення, головним чином як середовища існування водоплавних птахів, звертає увагу на необхідність дотримання законодавства та здійснення заходів для забезпечення збереження і збалансованого використання водно-болотних угідь.

Секретаріат Рамсарської конвенції визначив тему 2019 року: «Водно-болотні угіддя та зміни клімату» і запропонував серію лозунгів: «Водно-болотні угіддя - ключ до вирішення проблем, пов'язаних зі змінами клімату. Ми не безсилі у протидії змінам клімату. Водно-болотні угіддя допомагають нам. Годі виснажувати водно-болотні угіддя. Зупинимо втрату водно-болотних угідь». Основною ідеєю цих лозунгів є підкреслення важливості екосистем водно-болотних угідь у протидії змінам клімату, поглинанні вуглецевих сполук, пом'якшенні впливу посух, зменшенні впливу повеней та штормів.

 До вашої уваги пропонуємо різноманітні інформаційні матеріали (постери, календар та розмальовку), запропоновані Рамсарських секретаріатом, які у електронному вигляді можна знайти за посиланням https://drive.google.com/drive/folders/1cQAlNpuwHah6o45huZWBhU1pI97OKilw

Довідкову інформацію про історію започаткування Всесвітнього дня водно-болотних угідь та наявних водно-болотних угідь міжнародного значення на території Рівненської області ви можете отримати на даній веб-сторінці у розділі "Прес-релізи" - "2 лютого - Всесвітній день водно-болотних угідь"

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.