ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

До відома ОТГ, місцевих органів самоврядування

ТОВ «Арієс-Україна» - український виробник техніки для первинного та вторинного подрібнення побутових та промислових відходів: залізобетону, будівельного сміття, деревини, біомаси, асфальтобетону, металобрухту, автошин тощо. Компанія працює на ринку з 2013 року. Потужності ТОВ «Арієс-Україна» (площа території -13 га, виробнича площа - 9 тис. м2) та висококваліфікований персонал, який налічує близько 180 працівників, дозволяють швидко та тісно виготовляти машини за сучасними технологіями та з урахуванням потреб. Компанія забезпечує введення техніки в експлуатацію, навчання обслуговуючого персоналу, гарантійне та післягарантійне обслуговування, постачання комплектуючих та запасних частин, а також надання консультацій та підтримки протягом усього експлуатаційного періоду.

ТОВ «Арієс-Україна», з часу свого заснування, було експортно орієнтованим. Однак, зростання попиту на вказану продукцію на внутрішньому ринку, спонукало збільшувати виробництво для задоволення потреб українських споживачів. Збільшення попиту пов'язане в т.ч. у зв'язку з системною підтримкою Держави у переході на альтернативні види палива, яка прямо виражена у наступних документах:

-          Енергетичній стратегії України на період до 2035 року - відповідно до якої державою планується збільшення використання відновлюваних джерел енергії до 25 % за рахунок енергії з відновлюваних джерел (біопелети, побутове сміття тощо);

-          Національній стратегії управління відходами в Україні до 2030 року згідно якої є очевидним, що актуальною лишається проблема будівельних відходів, які є значним та невикористаним ресурсом, що замість переробки та подальшого використання вивозиться на звалища.

Вітчизняні споживачі вказаної техніки часто через відсутність інформації стосовно наявності зазначених агрегатів українського виробництва, які по своїй якості не поступаються іноземним аналогам, закуповують їх закордоном за значно вищими цінами.

Контактні дані та адреса ТОВ "Арієс-Україна":

80530, Львівська область, Буський район, с. Ожидів, вул. Шашкевича, 72 

тел. (03264) 46984, факс. (03264) 46986, e-mail: office@arjes.com.ua 

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.