ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Діяльність Кроноспану розглянуто на нараді у голови ОДА

28 січня 2020 року при голові Рівненської облдержадміністрації відбулась нарада з структурними підрозділами адміністрації, де обговорили ситуацію з будівництвом заводу ТзОВ "Технопривід інвест Груп" (Кроноспан). Мова йшла про дороговартісні фільтри, які планують встановити на заводі.

«20 мільйонів євро керівництво підприємства виділило на закупівлю найсучасніших фільтрів. За допомогою них повітря очищується на 95%», - розповів директор департаменту екології та природних ресурсів ОДА Володимир Захарчук.

Процедуру оцінки впливу на довкілля розпочали ще 16 серпня. На сьогодні уже провели два громадських слухання. Всі зауваження наразі опрацьовуються.

«Нам потрібні фахівці! Пропоную залучити до перевірки норм довкілля якнайбільше експертів та науковців в цій сфері з НУВГП. Аби все відповідало екологічним нормам і відбувалося в межах закону», - доручив керівникам відповідних підрозділів голова РОДА Віталій Коваль.

Нагадаємо, розмір інвестицій, які отримає область від будівництва заводу – 200 мільйонів євро. Крім того, з’являться 200 прямих і 2000 непрямих робочих місць.

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.