ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Об’єднаним територіальним громадам

Запрошуємо Вас 18 лютого 2021 року до участі в on-line семінарі з представниками об’єднаних територіальних громад на тему: «Очищення господарсько-побутових стічних вод малих населених пунктів. Впровадження сучасних технологічних рішень», що організовує Український союз промисловців і підприємців

Метою заходу є обговорення актуальних питань очистки та відведення зворотних вод населених пунктів, тенденцій та технологій в цій галузі.

Доповідачі – фахівці та експерти ДП «Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут міського господарства», ДУ «Інститут громадського здоров’я ім. О.М. Марзєєва НАМН України», литовської компанії «Traidenis» - провідного європейського виробника очисних споруд, представники інших компаній – виробників технологій у цій сфері.

Семінар відбудеться 18 лютого 2021 року у форматі відеоконференції на базі платформи Zoom. Посилання на відеоконференцію (індикатор та пароль) буде надіслано учаснику на вказаний під час попередньої реєстрації e-mail.

Початок роботи – об 11:00.

Попередня реєстрація (необхідно вказати П.І.П. учасника, посаду, контактний моб.тел. та e-mail) здійснюється за наступними контактами:

e-mail: masnik@uspp.org.ua

моб. +38 050 353-33-88, контактна особа – Масник Олег Іванович.

Проєкт програми семінару

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.