ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Всесвітній день дикої природи

 Світова спільнота 3 березня 2021 року відзначає Всесвітній день дикої природи. Тема цьогорічного Всесвітнього дня дикої природи «Ліси та засоби до існування: підтримка людей та збереження планети». Його мета підвищити обізнаність про величезну цінність лісів та видів дикої природи, що мешкають у лісах, їх невід’ємний зв’язок із рівнем життя корінних народів і місцевих громад, та пропагувати цінність традиційних практик та знань, що сприяють встановленню більш стійких відносин із цими важливими природними системами та просування моделі і практики управління лісами та лісовими ресурсами, які враховують як добробут людини, так і довгострокове збереження лісів, їх екосистем, видів дикої фауни та флори.

Секретаріат Конвенції про міжнародну торгівлю видами дикої фауни і флори, що перебувають під загрозою зникнення (CITES) у своєму зверненні з нагоди відзначення Всесвітнього дня дикої природи закликає всі держави - члени та організації ООН, інші глобальні, регіональні організації, неурядові та молодіжні організації і всіх заінтересованих осіб серед іншого: підвищувати обізнаність щодо теми Всесвітнього дня дикої природи 2021, організовувати кампанії на підтримку збереження та сталого використання лісової дикої природи та екосистем, з особливим акцентом, коли це можливо, на традиційні знання та засоби існування корінних народів і місцевих громад та висвітлювати інформацію про проведені заходи на вебсайті Всесвітнього дня дикої природи за адресою: https://wildlifeday.org/content/events.

Повідомлення Секретаріату Конвенції та інша інформація з нагоди Всесвітнього дня дикої природи розміщені на його офіційному вебсайті за адресою https://wildlifeday.org.

Закликаємо приєднатись до відзначення Всесвітнього дня дикої природи. Логотип та плакати українською мовою доступні на сайті Міндовкілля за посиланням: https://mepr.gov.ua/news/36878.html.
 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.