ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Запрошуємо взяти участь в екологічному форумі «Екологія промислового регіону»

23 - 24 травня 2012 року в м. Донецьку у спеціалізованому виставочному центрі «ЕКСПОДОНБАС» (вул. Челюскінців, 189-в) відбудеться Національний екологічний форуму «Екологія промислового регіону».
Організаторами заходу є Донецька обласна державна адміністрація, Донецька обласна рада та Державне управління охорони навколишнього природного середовища в Донецькій області.
Метою форуму є зміцнення партнерства органів місцевого самоврядування, науки, освіти, бізнесу, громадських організацій для поліпшення стану навколишнього середовища, створення еколого-економічних умов для збалансованого (сталого) розвитку регіону, раціонального використання природних ресурсів, розширення співробітництва у сфері енерго та ресурсозбереження, сприяння збереженню біологічного і ландшафтного різноманіття, поширення території природно-заповідного фонду, екологічне виховання, сприяння діяльності громадсько-екологічних рухів.
Програмою форуму передбачено проведення науково-практичної конференції «Інвестиції в екологію - гарантія безпеки території» та роботу секцій: «Промислова екологія», «Управління в сфері поводження з відходами», «Питання збереження водних ресурсів», «Збереження біорізноманіття, заповідної справи, екологічне виховання та наука».
У роботі Форуму братимуть участь провідні фахівці з екології та суміжних галузей промислових підприємств і науково-дослідницьких інститутів, представники всеукраіїнскьких і міжнародних природоохоронних організацій.
Проведення Егологічного форуму сприятиме підприємствам в їх зусиллях по ефективному дотриманню природоохоронних вимог, економії енергії і сировини, запобіганню аварійності і підвищенню авторитету підприємств в очах споживачів і широкої громадськості.
Однією з важливих складових Екологічного форуму є виставка „Екологія – 2012”, де будуть представлені науково-технічні дослідження і розробки по вирішенню екологічних проблем техногенно напруженого регіону.
За підсумками роботи Екологічного форуму будуть видані збірки доповідей та офіційних документів.
Запрошуємо Вас і представників підприємств Вашого регіону, прийняти участь в роботі Національного форуму.
Докладніша інформація про заходи Форуму розміщена на сайті Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Донецькій області: www .ecodon.org.ua.
Питання стосовно участі у роботі Форуму за телефонами : (062) 340 00 23 (Натрус С.П.), (062) 340 00 72 (Сальніков В.В.), (062) 381 15 46 (Задорожна М.Г.), (062) 215-60-51 (Попова Е.И.),факсом:(062)340-00-06,340-00-18,381-15-46,340-00-98.
 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.