ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Підсумки "Дня довкілля -2013"

           Завдяки широкій підтримці громадських організацій, представників органів влади, небайдужих громадян відзначення Дня довкілля стало днем активних практичних дій на захист навколишнього середовища.
           У рамках відзначення Всеукраїнського "Дня довкілля" працівники державного управління охорони навколишнього природного середовища у Рівненській області прийняли участь у суботниках; взяли участь в тематичних семінарах присвячених Дню довкілля, що проходили у Рівненській державній обласній бібліотеці.
           Проходить Всеукраїнська акція „Майбутнє лісу у твоїх руках”. У рамках акції станом на 18 квітня поточного року посаджено понад 1700 га лісових культур сосни, ялини, дубу, в тому числі 10 га нових лісів. Активно до посадки лісу долучилися трудові колективи підприємств, установ та організацій, студенти навчальних закладів, учні та громадяни області. Загалом у них взяло участь 3,01 тис. осіб. Акція триватиме до кінця квітня.
         За період проведення „Дня довкілля” та Всеукраїнської акції „За чисте довкілля” в області посаджено 1150,6 га лісових насаджень, упорядковано 495,18 га територій парків, скверів та алей, посаджено близько 155 тис. саджанців дерев, 26 тис. кущів, створено 30 га нових газонів та квітників, ліквідовано 742 стихійних сміттєзвалищ та 402 упорядковано, очищено 321,9 км берегів річок, розчищено та упорядковано 204 джерела. У заходах всього взяло участь понад 144 тис. осіб і витрачено 979,42 тис. грн.
         З метою формування екологічної культури школярів, дбайливого ставлення до збереження довкілля в навчальних закладах області були проведені екологічні уроки, години спілкування, круглі столи, виступи екологічних агітбригад, екологічні ігри, вікторини, виставки літератури, конкурси творів різних жанрів екологічного спрямування.
Дякуємо всім небайдужим до проблем навколишнього середовища хто долучився до акції та зробив свій внесок у спільну справу охорони природи.
 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.