ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Година Землі 2014

Година, що об’єднує світ, для боротьби з глобальною зміною клімату

 

У суботу, 29 березня 2014 року о 20:30 проводитиметься Всесвітня кампанія Година Землі. Люди у всьому світі вимкнуть світло на одну годину, щоб показати необхідність об’єднаних дій людей для боротьби зі зміною клімату.

Година Землі була започаткована в Сіднеї (Австралія) в 2007 році, вже через рік ця подія стала світовою екологічною ініціативою, до якої долучилося більше 100 мільйонів людей у 35 країнах світу, а в 2009 році Україна, разом зі 126 іншими країнами світу, також долучилася до всесвітньої акції. У минулому році Година Землі стала безпрецедентним успіхом - її підтримали 152 країни світу, 7000 міст, з яких 40 - в Україні.

Такий захід, окрім  символічного вимкнення світла на 60 хвилин, ставить наголос на необхідності щоденних дій кожного громадянина та уряду у сфері енергоефективності, збереження навколишнього природного середовища, ощадливого використання ресурсів задля подолання проблеми зміни клімату і досягнення гармонії з природою. Це надасть можливість кожному громадянину України зробити свій внесок у поліпшення загальної екологічної ситуації, збереження природних ресурсів.

Година Землі - це більше, ніж година! Адже кожен повинен діяти щодня, роблячи невеликі кроки назустріч майбутньому без зміни клімату, майбутньому, у якому всі забезпечені природними ресурсами, майбутньому, у якому людина живе в гармонії з природою!

 

Звертаємось до громадян, підприємств та організацій краю долучитись до Години Землі-2014, цим самим Ви допоможете нашій країні у тяжкий для неї час і зробити свій посильний внесок в економію її енерго та природних ресурсів.

Закликаємо 29 березня вимкнути світло в своїх оселях 20:30 хоча б на одну годину задля збереження природи навколо нас.
 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.