ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

Міжнародна науково-практична конференція у м. Харків

3-7 жовтня 2016 р. в м. Харків відбудеться міжнародна науково-практична конференція Екологічна та техногенна безпека населених пунктів України. Проблеми утилізації та видалення побутових та промислових відходів (еколого-соціальні, технічні та правові проблеми).

Метою конференції є висвітлення новітніх наукових розробок у сфері техногенно-екологічної безпеки, утилізації та переробки промислових та побутових відходів, розробка пропозицій та рекомендацій щодо забезпечення мінімізації негативного впливу на довкілля і здоров’я людини.

Організаторами конференції є: Всеукраїнська екологічна ліга, Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого; Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління; Український державний науково-дослідний інститут проблем водопостачання, водовідведення і охорони навколишнього природного середовища „УкрВОДГЕО”; ДУ „Інститут геохімії навколишнього середовища НАН України.

                Конференція проводиться за сприяння Національного форуму „Поводження з відходами в Україні: законодавство, економіка, технології” та Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи; Громадська організація „ЕКО”; НВО „Електр”.

До участі в конференції запрошуються представники органів державної влади та місцевого самоврядування, провідні науковці, бізнес-структури, які працюють у сфері поводження з відходами, установи, які працюють у галузі екологічної безпеки та охорони навколишнього середовища, природоохоронні громадські організації, ЗМІ.

Орієнтовна програма заходів конференції:

3 жовтня після 14:00 - заїзд, поселення учасників;

4 жовтня – відкриття конференції, пленарне засідання;

5 жовтня – I половина дня – робота в секціях та круглих столах за тематичними напрямками;

                  II половина дня – екскурсії до піпідприємств з переробки небезпечних відходів та екопарку;

6 жовтня - I половина дня – робота круглих столів за тематичними напрямками;

                 II половина дня – підведення підсумків та прийняття резолюції;

7 жовтня до 12:00 – від’їзд учасників.

На конференції планується придилити увагу теоретичним розробкам та  прикладному застосуванню екологічних знань з наступних питань:

ü                   Законодавчі, організаційні та правові проблеми забезпечення екологічної та техногенної безпеки.

ü                   Проблеми водокористування: підготовка питної і технічної води, очищення господарсько-побутових і промислових стічних вод, їх повторне використання (нові технології, обладнання, прилади, матеріали і ін.).

ü                   Управління промисловими і побутовими відходами: нормування, переробка і утилізація, екологічного супроводження виробничої діяльності.

ü                   Проблеми охорони атмосфери. Методи і обладнання пилогазоочистки.

ü                   Енерго- і ресурсозберігаючі технології. Виробництво нетрадиційних енергоносіїв.

ü                   Дослідження з питань державного управління у сфері охорони навколишнього природного середовища, екологічної безпеки довкілля, екології та економіки природокористування.

ü                   Екологічні, епідеміологічні і соціальні проблеми регіонів та здоров'я людини.

ü                   Проблеми стандартизації, сертифікації, ліцензування і якості в екології.

Для участі в роботі конференції необхідно надіслати заповнену Заявку.

Наукові статті та тези доповідей будуть надруковані у збірнику матеріалів конференції та науково-практичному журналі «Екологічні науки» (внесений до переліку наукових фахових видань з біологічних та технічних наук).

                Термін подання матеріалів для друку в електронному вигляді на e-mail: kharkiv-konfer@i.ua до 25.09.2016  (вимоги до оформлення додаються).

Вартість участі в конференції [проживання, харчування, публікація наукових статей та тез доповідей] складає 1960 грн. без ПДВ.

Учасники конференції поселяються в комфортабельних номерах (4*) санаторію-профілакторію «Березовий гай», розташованому на курорті «Березівські мінеральні води. Для відпочинку учасникам надається можливість користуватися бюветом мінеральної води «Березівська» (гідрокарбонатно-кальцієво-магнієва  з вмістом органічних речовин), тренажерним залом, басейном, отримати послуги водолікарні.

                Вартість участі без проживання складає 450 грн. без ПДВ.

За додатковою інформацією звертатися за електронною адресою:

 e-mail: kharkiv-konfer@i.ua або за телефонами   704-06-45, 063- 761-09-27, 095-33-29-147

Контактна особа – Маклакова Тетяна

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.