ГОЛОВНА
Останні події
Прес-релізи Зворотній зв’язок Контакт Про нас

Останні події

10 травня - Міжнародний день мігруючих птахів

10 травня 2017 року - Міжнародний день мігруючих птахів проходить під символічним гаслом «Їх майбутнє, це наше майбутнє - здорова планета для мігруючих птахів та людей».

Для сприяння відзначення цього заходу секретаріатом АЕWA (Угоди про збереження афро-євразійських мігруючих водно-болотних птахів) випущені плакати, розміщені тематичні фото та відео матеріали у вільному доступі на офіційному веб-сайті www.worldmigratorybirdday.org. Секретаріат АЕWA запрошує організаторів заходів зареєструвати їх на спеціальній інтерактивній карті, яка розмішена на цьому ж веб-сайті.

Всесвітній день мігруючих (перелітних) птахів, який відзначається з 2006 року, це щорічна просвітницька кампанія, спрямована на збереження перелітних птахів і місць їх проживання у всьому світі. Кампанія організована на основі двох міжнародних договорів щодо збереження дикої природи - Конвенції про збереження мігруючих видів диких тварин (СМS) та Угоди про збереження афро-євразійських мігруючих водно-болотних птахів (АЕWА) під егідою Програми Організації Об'єднаних Націй з навколишнього середовища (UNEР), Всесвітній день мігруючих видів птахів підтримує, все більше число партнерів.

 
   
   
головна | останні події | прес-релізи | зворотній зв’язок | контакт | про нас
Copyright © 2006-2024 Державне управління охорони навколишнього природного середовища
в Рівненській області. Development by Freesia 2007.